Workshop: Yoga Nidra Special

Yoga Nidra = Yoga slaap 

Geleide meditatie & Soundhealing 

 

In deze extreem ontspannende Yogastijl neem ik je deze avond stapsgewijs mee naar een gebied tussen waken en slapen. We maken eerst middels zachte yoga contact met ons lichaam, om van daaruit compleet te ontspannen op mentaal, fysiek en emotioneel vlak. Dit bereiken we door specifieke oefeningen, affirmaties en visualisaties te doen. De klankmassage zal de beleving nog intenser maken.

  • Het is een uitstekend middel tegen stress 
  • Je ontwikkeld verbeeldingskracht en creativiteit
  • Het loslaten van belemmerende gedachten patronen
  • Je leert te mediteren met een intentie/voornemen/sankalpa
  • Je kalmeert het zenuwstelsel 
  • Jezelf ervaren als geheel, hoger bewustzijn

 

 

Helende klank: De grote Symphonic Paiste gong is naast de kristallen klankschalen het meest resonerende instrument tot nu toe. Een ware klankmassage! Naast de Paiste gong en de kristallen klankschalen 432Hz werk ik met de tibetaanse klankschalen, buizen instrumenten, drums, rainstick, oceandrum, zaphir en vele andere bijzondere klanksensaties.

 

Ons lichaam bestaat voor 70 á 80% uit water/lichaamsvocht. De intense klanken brengen trillingen voort en resoneren in ons lichaamsvocht. Alles is energie/trilling, ook onze woorden, gedachten en intenties. Klank beweegt zich vier keer sneller door water dan door de lucht. De trilling/frequentie van de klanken kunnen je raken tot op cel niveau. Lichamelijk, geestelijk, emotioneel en energetisch geraakt worden, om los te laten wat je niet meer dient en harmonie en ontspanning te ervaren.  Geniet van de klankmassage en laat fijne intenties en verlangens naar de oppervlakte komen. 

 

"Een weldaad voor lichaam & Geest" 

 

 

€ 17,50 pp